• Medzinárodný deň detí

          • 1. jún - deň, na ktorý sa deti každý rok tešia, sme oslávili rôznym spôsobom. Aj keď sme sa zobudili do búrkového daždivého rána, počasie nám zaprialo, vyčasilo sa a slniečko nás sprevádzalo ostatnú časť dňa. Žiaci 1. - 5. ročníka navštívili vojenský útvar v Leviciach a potom si pozreli filmovú rozprávku v kine. Pre žiakov 6.- 8. ročníka si pripravili žiaci 9. ročníka rôzne športové aktivity v areáli školy. Za ich absolvovanie získali sladkú odmenu. Malá pozornosť potešila každého účastníka dnešného dňa, ale ešte dôležitejší bol spoločne strávený čas.  

          • 1. miesto v Krajskom kole vo florbale žiakov

          • Dňa 31.5.2022 sa uskutočnilo krajské kolo vo florbale žiakov v Nitre, kde sa tím našich žiakov umiestnil na 1. mieste a postupuje do celoslovenského finále v Trenčíne. Gratulujeme!

          • Prevencia šikanovania a kyberšikanovania

          • Vážení rodičia, naša škola nezanedbáva oblasť prevencie šikanovania a kyberšikanovania. V posledných mesiacoch boli so všetkými triedami pod vedením školskej psychologičky Mgr. Zuzany Rugalovej a sociálnej pedagogičky Mgr. Evy Senešiovej uskutočnené stretnutia, počas ktorých boli žiaci touto témou primeranou formou oboznámení. Zároveň boli žiaci vedení k zodpovednému správaniu, mali možnosť zdieľať a analyzovať prípadné skúsenosti z tejto oblasti. Našu pozornosť chceme upriamiť aj na vás, rodičia. Prajeme si, aby ste boli súčasťou predchádzania šikanovaniu v našej škole. Z tohto dôvodu vám ponúkame krátky manuál, ktorý vás môže upozorniť, že šikanovanie by sa mohlo týkať aj vášho dieťaťa. Ďakujeme za spoluprácu. 

          • Konferencia školských digitálnych koordinátorov

          • V termíne od 26. do 28.5.2022 sa konala konferencia školských digitálnych koordinátorov v rámci projektu IT Akadémia a NP edIT. Okrem zaujímavých prednášok o pridanej hodnote vedy, panelovej diskusii o STEAM vyučovaní riešili koordinátori praktické problémy v pracovných skupinách, zameraných na DigcomEdu, informatické myslenie, koučing a napĺňanie akčného plánu digitálnej transformácie. Na konferencii mala zastúpenie aj naša škola.