• HLASUJTE ZA K PARK

          • Milí kolegovia, milí žiaci, vážení rodičia, venujte pozornosť nasledujúcemu oznamu. Organizuje sa tretí ročník projektu K PARK. Chýba vám v našom meste priestor, kde si môžete zahrať streetball, stolný tenis, precvičiť telo vo workoutovej zóne, vyskúšať triky na skejtborde, či kolobežke alebo sa prekonávať na lezeckej stene?

            Zahlasujte už dnes za projekt K Park na kauflandpark.sk, vytvorte si skvelé miesto na množstvo aktivít a hrajte o 30 smartfónov.

            Hlasovať môžete už dnes až do 20.9.2023. 

            V mene pána primátora mesta Levice - RNDr. Jána Krtíka, vám vopred ďakujeme.

          • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

          • Vážení rodičia, zákonní zástupcovia, milí žiaci, slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024 sa uskutoční dňa 4.9.2023 podľa nasledovného harmonogramu: o 8:00 hod. sa žiaci 1. ročníka zhromaždia na školskom dvore a žiaci 2. - 9. ročníka vo svojich triedach. Prevádzka školy bude od 7:30 hod. do 10:00 hod. Dňa 4.9.2023 nie je v prevádzke Školský klub detí ani školská jedáleň.

          • Erasmus+ mobilita akreditovaného projektu pre školský podporný tím

          • V dňoch od 28.8.2023 do 2.9.2023 sa členky školského podporného tímu - školská špeciálna pedagogička, školská psychologička a sociálna pedagogička vzdelávali v rámci akreditovaného projektu Erasmus+ v talianskom Alghero na ostrove Sardínia. Kurzy, ktoré absolvovali, sa zameriavali na riešenie traumy a jej vplyvom na učenie a správanie sa, na efektívnu komunikáciu s rodičmi a na riešenie zložitých situácií v triede pri vyučovaní spätých so špecifickými poruchami správania sa či poruchami učenia sa. Mobilita napĺňa ciele projektu Erasmus+ - byť školou s rovnakým prístupom k vzdelávaniu. 

          • Voľné pracovné miesto - pomocná sila v školskej kuchyni

          • Základná škola, Ul. sv. Michala 42, 934 01  Levice oznamuje, že má voľné pracovné miesto na pozíciu - pomocná sila v školskej kuchyni. 

            Informácia o pracovnom mieste:

            Miesto výkonu práce: ZŠ, Ul. sv. Michala 42, Levice

            Termín nástupu: 11. 9. 2023

            Rozsah úväzku: 100 %

            Kvalifikačné a iné požiadavky:

            - doklady o dosiahnutom vzdelaní

            Zoznam požadovaných dokladov:

            - žiadosť

            - životopis

            - súhlas so spracovaním osobných údajov

            - zdravotná spôsobilosť

            Termín podania žiadosti: do 4. 9. 2023

            Žiadosť s požadovanými dokladmi je potrebné doručiť na adresu: Základná škola, Ul. sv. Michala 42, Levice najneskôr do  4. 9. 2023.

            Presný dátum pohovoru bude pozvaným uchádzačom oznámený telefonicky alebo e-mailom.

            Kontaktné informácie:

            Kontaktná osoba: Alena Bevilaquová

            Funkcia: vedúca školskej jedálne

            tel. č.: 036/6336630

            e-mail: jedalen@2zslv.sk

            V Leviciach, dňa 24. 8. 2023

          • MIRA OFFICE KUPÓN

          • Aj tento rok poskytne predajňa MIRA OFFICE žiakom našej školy zľavu pri nákupe. Zľavový kupón netreba vytlačiť, stačí ho stiahnuť do mobilu a pred platbou pri pokladni nechať zoskenovať čiarový kód. Kupón je platný do konca septembra.

          • Slávnostné ukončenie školského roku 2022/2023

          • Śkolský rok 2022/2023 je úspešne za nami. Po milom kultúrnom programe a záverečnom príhovore deviatakov nasledovalo hodnotenie aktivít školského parlamentu. Na záver pani riaditeľka ocenila riaditeľskými pochvalami žiakov, ktorí reprezentovali školu v športových, umeleckých a vedomostných súťažiach. Mimoriadnu cenu riaditeľky školy udelila trom žiakom - Eme Havranovú z VIII.A, Gáborovi Pappovi z IX.A a Davidovi Dojčáka z IX.B za reprezentáciu školy, mesta, ale i Slovenskej republiky. Milí žiaci, v novom školskom roku 2023/2024 sa stretneme 4. septembra 2023. 

          • Rozlúčka deviatakov so školou

          • Ďakujeme za krásnu rozlúčku oboch tried deviateho ročníka! Prajeme týmto mladým ľuďom, aby sa im darilo v ďalšom štúdiu na stredných školách a aby dosahovali také isté alebo aj lepšie výsledky, aké dosiahli  v našej základnej škole. Deviataci, veľa šťastia na ceste životom! 

          • Zlaté levíča 2023

          • Dňa 28.6.2023 sa uskutočnilo tradičné slávnostné oceňovanie žiakov základných škôl "Zlaté levíča 2023" za reprezentáciu školy a mesta na vedomostných, športových a umeleckých súťažiach a olympiádach. 2. Základná škola nominovala dvoch žiakov, ktorí boli ocenení za reprezentáciu v kategórii jednotlivcov - David Dojčák a Gábor Papp. V kategórii kolektívov boli ocenené dva kolektiívy - žiaci 8. ročníka za volejbal a umiestnenie na krajskej úrovni a žiačky 7. a 8. ročníka za 1. miesto v celoslovenskom kole vo volejbale. Gratulujeme!

          • Ochrana života a zdravia

          • Dňa 26.6.2023 sa uskutočnilo účelové cvičenie Ochrana života a zdravia na I. aj II. stupni ZŠ. Cieľom bolo pripraviť jednotlivcov na život a pohyb v prírode, čeliť nepriaznivým vplyvom; správať sa podľa stanovených pravidiel pri mimoriadnych situáciách. Plánovanú činnosť zvládla celá škola bez problémov. 

          • Výlet 1. ročníka do Zveroparku

          • ,,Všetko sme sa naučili, výlet sme si tiež užili!“ Prváci strávili spoločné dopoludnie na výlete v Zveroparku. Okrem toho, že spoznávali zvieratká, užili si ihriská a hlavne spoločne strávené chvíle. Úsmev na ich tvárach je najlepším dôkazom.

          • Výchovný koncert so superstaristom Martinom Krauszom

          • Martin Krausz sa hudbe od druhej série speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar neprestal venovať. Dňa 23.6.2023 jeho piesne nadchli žiacke publikum, preto roztancovali a rozospievali našich žiakov na školskom dvore.

          • PALMA JUNIOR - finále súťaže v programovaní v jazyku Python

          • Dňa 22.6.2023 sa konalo finále súťaže PALMA JUNIOR, ktorú organizuje Prírodovedecká fakulta Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Tím našich žiakov "duo_reges"  Gábor Papp (IX.A) a David Dojčák (IX.B) sa prebojovali medzi najlepšie tímy žiakov 8. - 9. ročníka, ktoré programujú v jazyku Python. Umiestnili sa na 4. mieste v SR. Gratulujeme!

          • 2. a 3. miesto v súťaži Čítam, čítaš, čítame

          • Tretiaci a štvrtáci sa zapojili do tradičnej dlhodobej čitateľskej súťaže s názvom Čítam, čítaš, čítame a knihy boli tým, čo návštevníkov knižnice spájalo. Za svoju snahu v súťaži si doniesli pekné ocenenie: III.A - 2. miesto, IV.B - 3. miesto. Gratulujeme!